Tilmeldinger og betaling til arrangementer

2019-02-20

Kære medlemmer.

Bestyrelsen har i en del år været lidt for large ifht tilmeldinger og indbetalinger til arrangementer. Det vil vi gerne lave om på i 2019.

Vi har tit gjort meget for ikke at aflyse arrangementer, hvilket vi desværre kan se har skabt en uholdbar situation. Vi bruger rigtig meget tid på at indhente både tilmelding og indbetaling hos hver enkelt deltager.

Bestyrelsen har tit prikket jer medlemmerne på ryggen, for at huske jer på sidste tilmeldingsdato. Det er vores helt klare opfattelse, at det ikke er fordi I ikke har lysten til, eller muligheden for at deltage, men at I bare er blevet så vant til at vi prikker jer på ryggen, at I ikke selv behøver være obs på sidste tilmelding eller huske at få indbetalt til tiden. Det er vi nødt til at lave om på.

I aktivitetskalenderen er der nu kommet sidste frist datoer på samtlige arrangementer! Disse datoer må I gerne selv være obs på at overholde.

Ligeledes kommer tilmeldingerne mange steder fra. Nogen sende sms, andre messengerbeskeder, andre igen fortæller det mundtligt til en af bestyrelsen ved andre arrangementer og igen har nogen skrevet sig på som "interesseret" eller "deltager" på facebook og tænker at det er bindende nok. Men det er alt for tidskrævende for os at holde styr på og vi risikerer enten at overse tilmeldinger på denne måde, eller at tro folk deltager, hvor de så selv tænker at de endnu ikke er tilmeldt.

Derfor har vi nu lagt stilen om og følgende gør sig nu gældende: 

  • Tilmeldinger skal sendes til klubbens mail - ohwr@live.dk! 
  • Tilmelding OG indbetaling skal falde inden sidste tilmeldingsfrist!
  • Er der for få tilmeldte efter sidste svardato bliver arrangementet aflyst.

Denne lidt stramme linje betød desværre at årets første arrangement allerede er aflyst pga manglende tilmeldinger - og det på trods af, at der faktisk var deltagere nok, til at vi kunne have gennemført. Det fandt vi desværre først ud af efterfølgende, hvor folk, efter de så vores opslag om aflysning, tilkendegav at de synes det var ærgerligt, for de ville da gerne have deltaget.

Det er bare så ærgerligt, både for os, underviseren der havde sat dagen af til os, men bestemt også for jer medlemmer. 

Så en klar udmelding fra bestyrelsen - meld ordentligt til. Meld til i god tid, i behøver ikke vente til allersidste dag og betal til tiden! Så skal vi nok sørger for en masse gode arrangementer.